Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!
Het laatste nieuws over
LeisureKing ontvangen?

FAQ


Is LeisureKing alleen in Nederland te verkrijgen?
Leisureking.eu heeft als doelstelling een Europese dekking te krijgen. Het is daarom ook in meerdere talen te gebruiken zodat u ook uw buitenlandse klanten via uw website kunt bedienen. Het is een startup uit Nederland.

Is LeisureKing geschikt voor alle websites?
Wanneer u op uw eigen sites boekbaar wilt zijn, is LeisureKing uw partij. Wij zorgen ervoor dat uw gast online kan boeken. Daarvoor blijven ze gewoon op uw site. Het maakt niet uit in welk systeem uw site is gebouwd of hoe oud uw site is.

Zorgt LeisureKing ervoor dat ik beter vindbaar ben bij Google?
Voor uw eigen site moet u zelf zorgen voor vindbaarheid bij Google. LeisureKing is wel een marketingapplicatie die het voor u mogelijk maakt om ook online gevonden te worden via andere sites zoals www.rentseedo.com en www.nufietshuren.nl.

Hoe veilig is LeisureKing?
Met LeisureKing kunt u straks vanaf uw vakantieadres inzien hoe het gaat met uw omzet en met de reserveringen. Uiteraard werken wij met de beste server leveranciers waarbij wij het hoogste servicelevel krijgen. Veiligheid is hier dan ook belangrijk en daarom wordt alle communicatie veilig versleuteld via het hoogst wenselijke niveau.

Kan mijn klant ook betalen via LeisureKing?
LeisureKing doet, voor Europa, zaken met Pay.nl. Dit is een online bank die onder toezicht staat van De Nederlandsche Bank en de Europese bank. Wanneer u op uw website de mogelijkheid wilt dat uw klant direct kan betalen, melden wij u aan bij Pay.nl. Zij zorgen voor een wekelijkse, directe uitbetaling naar uw rekening.

Ik wil graag online te boeken zijn, wat moet ik dan doen?
Alles draait om voorraad en standaard. Wanneer u geen standaardtijden heeft en alles wat u doet maatwerk is dan wordt online boeken onmogelijk. Dit geldt ook voor voorraad. Wanneer u voorraad heeft, u verhuurt bijvoorbeeld fietsen, scooters, sloepjes of verzorgt activiteiten zoals wandelingen met een gids, escape room of een bowlingbaan. Dan heeft u altijd een beperking in materiaal, tijd of minimale-maximale aantal deelnemers. Deze beperking levert voor veel ondernemers moeilijkheden op. Met LeisureKing is dit verleden tijd. Wij hebben dit volledig verwerkt in ons reserveringssysteem.

Kan ik ook tickets aanbieden via het systeem van LeisureKing?
Uiteraard! LeisureKing is een reserveringssysteem welke zich richt op leisure bedrijven in de breedste zin van het woord. Heeft u toegangskaarten met of zonder voorraad? Dan kan dit ook verwerkt worden in het systeem van LeisureKing. U kunt deze tickets dan uiteraard ook online via uw eigen site verkopen. Ook combinaties met andere activiteiten, met voorraad, kunt u kwijt in LeisureKing waardoor u al uw diensten in één overzichtelijk systeem heeft.

Is LeisureKing een kassasysteem?
Ja, LeisureKing is niet alleen een reserveringssysteem of voorraadsysteem maar u kunt er uiteraard ook de klantgegevens of passanten in kwijt. U geeft aan hoe duur uw activiteiten zijn en welk btw percentage erbij hoort. U kunt facturen uitdraaien met uw bedrijfslogo en bedrijfsgegevens.

Ik heb reeds een facturatie- / boekhoudprogramma, kan ik dit combineren met LeisureKing?
LeisureKing is geen boekhoudprogramma, maar maakt wel facturen. Wanneer u LeisureKing wilt koppelen aan uw huidige boekhoudprogramma is dat geen enkel probleem. Wij werken samen met Adminimize. Zij koppelen LeisureKing aan uw boekhoudprogramma. Zo heeft u de boekhouding op orde en hoeft u geen dubbele acties te ondernemen.

Ik wil morgen LeisureKing al gaan gebruiken, kan dit?
U kunt u aanmelden via de website en direct na aanmelding aan de slag. Let wel, na aanmelding zit u nog niet in de meest uitgebreide versie van LeisureKing. Neem contact met ons op voor meer mogelijkheden.

Heb ik een snelle computer nodig voor LeisureKing?
Het LeisureKing reserveringssysteem komt niet op je computer te staan maar is bereikbaar via internet. Een goede internetverbinding is voldoende. LeisureKing is daardoor ook via uw smartphone en tablet te gebruiken en uiteraard geheel responsive.

Ik heb geen locatie maar mijn materiaal staat bij hotels in de omgeving.
Met LeisureKing is het mogelijk om de voorraad bij elk hotel online in de gaten te houden.

Ik wil mijn voorraad kunnen scannen.
Wanneer u streepjescodes of QR-code wilt koppelen aan uw klant dan kan dit met LeisureKing. Zo scant u de code van bijvoorbeeld een sloep of fiets en deze wordt automatisch opgeslagen bij de klant. Ook handig om bijvoorbeeld bij evenementen tickets te verkopen. Scan aan de deur en u weet dat de klant binnen is.

Wat is het verdienmodel van LeisureKing?
LeisureKing staat bekend als het no cure - no pay reserveringssysteem. Er zijn geen aanschafkosten en u hoeft geen investering te doen in een reserveringssysteem. U betaalt alleen wanneer u LeisureKing gebruikt. Dit is niet meer dan een paar cent per reservering.

Kan ik LeisureKing ook gebruiken voor mijn leden?
Ja, met LeisureKing kunnen uw leden apart inloggen waardoor zij niet elke keer hun eigen gegevens hoeven in te vullen. Daarnaast is ook zichtbaar, door een logfunctie, wat zij in het verleden reeds hebben geboekt.

Ik wil graag dat een hotel of een camping online mijn diensten kan boeken.
Met LeisureKing kunnen wij toegang verlenen aan bedrijven in uw directe omgeving waarbij zij uw voorraad kunnen zien en waarbij zij tevens uw diensten online kunnen boeken. Zij reserveren dan uw activiteiten zonder tussenkomst van telefoon of mail.

Kan ik mijn diensten koppelen aan een hotelovernachting?
Wanneer u LeisureKing gebruikt kunnen wij toestemming geven aan hotels waar u mee samenwerkt om uw activiteiten te koppelen aan hun boekingssysteem. Daarnaast is het mogelijk om uw diensten ook online boekbaar te maken via de website van een hotel. Alles werkt vanuit 1 voorraad dus u kunt geen dubbele boekingen verwachten en weet precies via welk kanaal de reservering binnen komt.

Voor regiomarketing in onze gebied willen we online samenwerken.
Met LeisureKing kunnen we alle partners in een bepaalde regio online boekbaar maken. Wij geven hier speciale seminars over: De Online Toerist, om zo uw regio te informeren over de mogelijkheden en de wensen van de digitale toerist.

Is LeisureKing affiliate software?
Klopt. Met LeisureKing is het straks mogelijk dat je diensten ook boekbaar zijn via andere sites. Je kunt zelf aangeven in LeisureKing via welke sites je boekbaar wilt zijn of niet.

Ik wil niet dat de klant op de dag zelf online kan boeken, kan hiermee rekening gehouden worden?
Ja zeker. Bij elke activiteit kunt u aangeven dat er een bepaalde boekingsmarge is. Hier geeft u aan hoeveel dagen van te voren u online te boeken bent. Wilt u op de dag zelf niet voor verrassingen komen te staan? Dan kunt u dit dus gewoon aangeven.

Ik wil mijn reserveringen gewoon per mail ontvangen.
Van elke reservering kunt u een kopie ontvangen in uw email. Zeker in het begin is dit aan te raden, wanneer u nog niet gewend bent aan online boekingen. U wilt dan niet voor verrassingen komen te staan. Een simpel mailtje in uw mailbox met de reserveringen zorgt ervoor dat u langzaam aan het systeem kunt wennen.

Ik werk al met een systeem maar ben niet tevreden. Helpt LeisureKing met het overzetten van mijn reeds aangemaakte activiteiten?
Een systeem wat niet goed werkt kan heel erg vervelend zijn. Een reden om niet over te stappen is vaak dat het zoveel werk is alles opnieuw in een systeem te zetten. LeisureKing werkt echter zeer makkelijk. 1 activiteit aanmaken is soms niet meer dan 1 minuut werk. Uiteraard helpen we u hier graag mee om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Ik wil geen reserveringskosten op mijn website, kan dit ook?
Het is niet verplicht reserveringskosten te nemen. U kunt er ook voor kiezen dit uit te zetten, dan betaalt de klant enkel de kosten van de activiteit. U zal dan zelf voor bepaalde transactiekosten moeten betalen. Uw accountmanager van LeisureKing kan u hierover meer vertellen.

Heeft LeisureKing ook een hulplijn als ik er even niet uitkom?
Na aanmelding krijgt u van ons een uitgebreide handleiding. Deze handleiding kan u vaak voldoende op weg helpen. Komt u er toch niet uit dan kunt u altijd contact opnemen met uw accountmanager.

Er is een storing met internet en ik heb geen inzicht in mijn reserveringen. Wat nu?
Omdat LeisureKing geheel online draait kan het voorkomen dat er een internetstoring is en u geen inzicht heeft in uw reserveringen. Vandaar dat wij altijd in de avond een automatische mail sturen met daarin de reserveringen voor de volgende dag. Daarnaast heeft LeisureKing bij het serverpark het hoogst responsive service level.

Dit zeggen onze klanten over ons:

De volgende bedrijven maken o.a. gebruik van LeisureKing